2016-04-04 10:11:35• hírek • Kocsis Zoltán

Második alkalommal rendeztek megyei street dance versenyt Szatmáron

Az országos street dance bajnokságot a besztercei Reborn táncstúdió indította útjára, ehhez Szatmár megye a Black&White-Angels táncstúdió révén két évvel ezelőtt csatlakozott. Vasárnap a sportlíceum Gyurkán György terme adott otthont a második megyei street dance bajnokságnak.

Az „utcai tánc" népszerűsége a jelek szerint nem csak töretlen, de egyre nagyobb Szatmár megyében. Erre utal legalábbis, hogy a vasárnap délutáni bajnokságra kilenc csapat nevezett be, egyéniben pedig mintegy félszázan mutatták meg, mit tudnak, árulta el Kajtár Beatrix főszervező.

Az esemény egyik különlegessége volt, hogy a Reborn táncstúdió és a ziarultineretului.ro ifjúsági portál jóvoltából a versenyt teljes egészében követni lehetett élőben az interneten.

Szintén különlegesnek nevezhetjük a zsűri összetételét is, amelyben helyet foglalt Maria Majeri, a Reborn táncstúdió alapítója, a szakma egyik legelismertebb hazai alakja, a nagyváradi Cosma Levi Lennon, valamint a budapesti Orosz András. Az ítészek a verseny előtt megmutatták, nem csak elméleti síkon értenek a street dance-hez, rövidke ízelítőt adtak tudásukból is.

A megyei szakasz legjobbjai képviselhetik majd Szatmár megyét az országos döntőben, Besztercén.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: